Hemma hos ossVardag

Kalas dag!

Vi har haft kalas här hemma idag 🙂

Prinsen fyller år den 14 november och jag den 18:e så vi brukar slå ihop kalasen och köra dem samtidigt. Vi skulle haft det nästa helg egentligen men då har Prinsen sammandrag i Innebandyn så det passade bättre idag.

Vi bjöd på pastasallad med tonfisk och en med skinka, bröd och ost. Till fika blev det två olika tårtor, en variant på prinsesstårta och en jordgubbsmosse tårta. Båda glutenfria förstås 😉

Prinsen fick kläder och lite pengar till sitt spel han sparar till, paket från oss får han på torsdag när han fyller år.

Jag fick presentkort och lotter. Jätte bra då jag behöver köpa lite nya kläder eftersom de flesta av mina byxor blivit för stora 🙂

Min mamma hade med sig sin ena hund och J’s kusin hade med sin. Så tre hundar här hemma som inte träffat varandra innan och det gick jätte bra. Maya var nyfiken och hälsade på dem och sen var det bra. De brydde sig inte om varandra så mycket och det gick över förväntan. Ska bli spännande att se hur det går på torsdag då vi ska på första ring-träningen. Jag har nämligen anmält Maya till en inofficiell utställning här i staden den 7 december och vi behöver träna lite innan 🙂 Jag tror att det kommer att gå jätte bra på torsdag men det är klart att jag är lite nervös över hur hon kommer att reagera.

Nu sitter vi i soffan, Grodan och Maya och jag, och vi är helt utslagna alla 3. Jag har sjukt ont i ryggen och fötterna efter att ha härjat hela förmiddag med att förbereda kalaset och sedan inte få sitta så mycket under kalaset då man ska agera värdinna. Jag hann äta lite denna gång iaf. Det blir nog sängen tidigt idag!

Kram på er!

kalas

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.