Vardag

God morgon, ja det kan diskuteras!

Herregud säger jag bara! Vart har min lilla kramgoa glada kille tagit vägen?
Grodan har hamnat i värsta trotsåldern igen och jag sliter mitt hår just nu. Försöker att vara så pedagogisk och sansad som jag bara kan men han vet verkligen vilka knappar han ska trycka på.
Han testar oss till max just nu, han har även börjat testa fröken och fritidspersonalen. Har sagt åt dem att stå på sig och att han får bli arg men att de inte får ge sig utan att vi måste stå på samma sida. Det flesta diskussionerna i skolan och på fritids handlar om hans ytterkläder. De är för stora, för små, ja allt som han kan komma på för att slippa ha dem. Han kan argumentera hur länge som helst för att få som han vill och ibland kör han till med ”min mamma har sagt att jag inte behöver ha….” Ja ni fattar!

Jag vet ju att det är en fas som går över, men just nu hoppas jag att den går över snart. Det är utbrott mest hela tiden här hemma just nu och inget passar. Frustrerande är ordet!

Ni som har 6-åringar, har de också en trotsig period just nu eller har ni det lugnt på den fronten?

20131115-095043.jpg
En trotsig Groda myser med Maya framför tv:n!

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.