FamiljenHemma hos ossÖvrigtPersonligtVardag

Rastlös, uttråkad, stressad och utmattad!

Allt detta är jag just nu på en och samma gång!
Jag är så trött på att ha ont i ryggen. Att inte kunna röra mig som jag vill. Det gör ont när jag står, sitter och ligger ner. Ibland lyckas jag hitta en position där det inte gör ont och då kan jag slappna av en stund.
Var till kiropraktorn i fredags och fick veta att jag är låst i hela bäckenet, en bit upp i ryggraden och i nacken. Han lyckades lösa upp låsningen i nacken men den i bäckenet sitter som berget. Ska tillbaka i morgon och hoppas verkligen att han kan knäcka rätt det. Som det är just nu så kan jag inte jobba ordentligt eller ta hand om barnen och Maya. Jag har tur att barnen är så hjälpsamma och att Maya är så snäll.

Just nu ligger jag i sängen och här stannar jag nog resten av kvällen 🙂

Kram på er!

20140209-192216.jpg

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.