FamiljenFörfattardrömmarHemma hos ossVardag

God morgon lördag

Vad har ni för planer idag?

För mig blir det en tur in till staden och sedan ska jag göra klart en doppresent till lilla Z som döps i morgon. Ikväll får vi besök av goda vänner som kommer på middag så det måste oxå fixas. Det blir med andra ord en ganska fartfylld lördag.

I går kväll plockade jag fram mitt anteckningsblock för första gången på flera månader. Jag strök lite, ändrade lite och kom sedan igång igen med skrivandet. Som jag har saknat det. När jag började skriva på boken så trodde jag aldrig att det skulle ta så här lång tid att skriva klart den. Men bara den blir klar så är jag nöjd. Jag avundas de som kan skriva klart en bok på bara några månader, eller veckor som vissa gör. För mig är ett en process som inte kan tvingas fram. Har jag ingen inspiration så kan jag inte skriva. Då får jag inte ner ett endaste ord på pappret. Det är något som jag måste jobba med.

Hur ser processen ut hos er andra som skriver? Kan ni sätta er ner och skriva om ni saknar inspiration?

20140315-101824.jpg

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.