FamiljenVardag

Movie time – Grease 2

Grease 2 går just nu på Tv4 Film och eftersom jag är ensam här hemma, ja Grodan är ju hemma men han sover gott, så bestämmer jag över fjärrkontrollen och då bestämmer jag att tv:n får stå på den kanalen 🙂

Den är inte lika bra som ettan men fungerar att slö titta på medan jag skriver 🙂 Finns det förresten någon uppföljare som är bättre än den första filmen? Jag kan inte komma på någon på rak arm. Kan ni?

Jag fick en ny bokidé idag när jag var ute med Maya i skogen så jag ska skriva ner en synopsis så jag inte glömmer bort något. Sen får vi se om det blir något mer utav idén. Vem vet 🙂

grease2-image

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.