FamiljenFöretagetHemma hos ossPersonligtPysselTräningVardag

Trött i benen!

Nu är jag trött! Det känns i benen att jag varit på språng idag. Det beror på diskbråcket. Jag får kramp i vänster benet när jag överanstränger ryggen.

Vi åkte ju in till stan i morse för att köpa present. Svärmor behövde oxå fixa present så vi hämtade upp henne på vägen till stan.

Efter lite springande fram och tillbaka mellan butikerna så hittade vi det vi skulle ha 🙂

Sen blev det ett besök till Måleriman Colorama för att kika på tapeter. Svärmor ville ha vår input på vad hon ska välja till nya lägenheten som hon ska flytta till. Det är en helt nybyggd lägenhet så hon får välja allting från början, tapeter, vitvaror osv. Grodan tyckte att det var roligt att kika på tapeter och han hittade några som han tyckte skulle passa i hans rum. Vi behöver verkligen tapetsera om i hans rum då han fortfarande har sina tapeter som vi satte upp innan han föddes. De är lite väl bebis nu när han är 6 år.

20140412-203134.jpg

20140412-203200.jpg

 

Jag tror att svärmor har hittat ett alternativ nu som hon är nöjd med men man vet aldrig. Det kan bli ändrat igen. Jag gillar verkligen tapeterna som hon valt och jag hittade några som jag verkligen kan tänka mig här hemma i hallen och entrén.

Eftermiddagen har jag spenderat i syrummet. Lite jobb har blivit gjort men även lite privat sömnad. Det blev bl.a. en ny tröja till Maya i ett så fint tyg som jag köpt hem. Älskar detta tyg. Funderar starkt på att sy ett linne till mig själv i det tyget. Tanken var att Maya ska ha den tröjan i morgon på kalaset, så hon också får vara lite kalasfin 🙂

20140412-203213.jpg

 

Nu sitter jag i fåtöljen och tittar på Gladiatorerna tillsammans med Grodan och Prinsen. Maya har somnat helt utslagen i soffan. Benen är trötta men jag ska försöka ta mig igenom ett träningspass sen när barnen lagt sig.

20140412-203224.jpg

 

Vad gör ni så här en lördag kväll?

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.