FamiljenFöretagetHemma hos ossPersonligtPysselVardag

Det är måndag!

polls_everybodyhatesmonday_1842_151908_poll_xlarge

Då var det måndag igen och ny vecka. Denna vecka är jag ensam med barnen då mannen åkt iväg på jobb. Det är så det är ibland 🙂 I morgon börjar skolan så idag ska vi in till stan för att fixa det sista som behövs bl.a. nya gympa skor till killarna till idrotten i skolan. De har båda två växt en hel del i sommar så nya kläder och skor behövs. 

I morgon börjar jag jobba på heltid igen. Jag har dock satt ett beställningsstopp på specialbeställningar på obestämd tid. Bägaren rann över när en kund mailade och ville returnera en specialbeställning bara för att det inte blev som hen hade tänkt sig. Kunden hade själv valt tyg osv. så det var inget fel på beställning egentligen. Det har varit lite mycket sånt nu det sista s jag orkar inte ha med dessa kunder att göra just nu. Jag fokuserar på att sy det jag vill och lägger sedan upp det i webbshoppen istället. Ska även sy upp ett gäng med hundkläder och lägga ut till försäljning så har ni några önskemål på tyger och storlekar kan ni bara maila dem eller skriva här som en kommentar 🙂 

Tyger jag har hemma till det finns på http://vovvepavift.blogspot.se/

Ha en underbar måndag! 

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.