FamiljenFöretagetHemma hos ossPersonligtVardag

Det har varit en bra dag idag

För någon vecka sedan fick jag en förfrågan av en vän,ja hon är en vän trots att vi aldrig träffats men det känns som att vi har gjort det :-), om att sy en namngivningspresent. Det var en så rolig idé att jag genast tackade ja och idag började det äntligen ta form. Nu är det bara små pillet kvar och det ska jag fixa i morgon. Jag älskar dagar som dessa när jag får testa på nya saker, fundera på hur jag ska gå tillväga och sedan testa mig fram. Problemlösning helt enkelt 🙂 

Jag hoppas att jag ska kunna visa bilder sen när presenten är levererad, måste bara kolla så att det är ok. 

I morgon ska sy klart denna present och sedan ska jag sy två sittdynor och några filtar. Produktionen går på högvarv just nu och det är så skönt att ha fått tillbaka glädjen över jobbet igen. Det har varit lite tufft med kunder som som krånglat och jag har tvivlat på mig själv men nu är det bara att köra på. Jag vet att det jag tillverkar håller en hög kvalitet och är värt pengarna det kostar. 

I eftermiddags var det dags för Grodan att gå på sin andra gymnastiklektion 🙂 Han har ju börjat i redskaps gymnastik och han verkar gilla det. Som gammal truppgymnast och även gammal ledare så tycker jag att det är jätte roligt att han har börjat träna gymnastik. Förra terminen så dansade han ju men jag tror att detta kan passa honom jätte bra. Prinsen står ju i kö för att börja Freerunning och jag hoppas att han ska få plats till våren så att han oxå kommer igång med en fritidsaktivitet. 

Nu ska jag kolla klart på Paradise Hotell och störa mig lite på hur de beter sig mot varandra. Man slutar aldrig att förvånas över hur människor beter sig. 

 

 

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.