PersonligtTräningVardag

Kvällspromenad

Det blev en promenad ni ikväll. Behövde rensa tankarna lite så jag snörde på mig skorna och stoppade hörlurarna i öronen och satt på musiken och gav mig ut på en promenad. 4,88 km blev det och det tog ca 50 minuter.

Nu sitter jag i soffan och tittar på Hela Sverige bakar. Sen blir det nog sängen för att sova. Funderar på att ställa klockan lite tidigare i morgon så jag hinner ut på en promenad innan barnen vaknar och jag måste hjälpa dem komma iväg till skolan och jag till jobb. Vi får se hur det blir i morgon 🙂

Kram på er!

2014-09-11 19.51.14

Det var så fint nere vid vattnet idag när jag passerade på promenaden. 

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.