FamiljenFöretagetHemma hos ossPersonligtTräningVardag

Ta en paus från sig själv!

Magen fortsätter att bråka med mig, såpass mycket att jag i morse fick äta en macka till frukost för att se om det lugnade ner den. Jag äter ju inte frukost i vanliga fall utan äter mitt första mål mat klockan 12.00 och mitt sista innan klockan 20.00 på kvällen. Detta gör att jag blir fastande i 16 timmar och har ett fönster på 8 timmar som jag äter på. Min kropp har mått mycket bra av detta sedan jag började äta så men nu har magen sagt upp sig verkar det som 🙁

Kan ju även vara stress som gör det. Jag är stressad nu. Ganska mycket också. Bävar för de kommande månaderna. Det kommer att bli ett par skitjobbiga veckor i november och december och jag har redan börjat stressa upp mig över det. Ibland önskar jag att jag kunde ta en paus från mig själv 😀

Några djupa andetag och att fokusera på det som händer här och nu kanske kan få min mage att börja samarbeta igen 🙂 Jag hoppas verkligen det!

I kväll blir det gymnastik för Grodan och jag ska köpa mig ett nytt gymkort 🙂 Äntligen!! Nu ska det bli ordning på torpet igen!

Kram kram

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.