FamiljenFöretagetHemma hos ossPersonligtTräningVardag

Lite stressad just nu!

Gah nu börjar paniken komma krypandes lite smått. Jag måste verkligen skriva klart boken. Hinner nog tyvärr inte skicka ut till testläsare innan den 10:e så jag får lite på mitt eget omdöme!

I går kväll valde jag att åka och träna istället för att skriva, hur dumt var inte det även om jag behöver träna oxå. Jag mår så mycket bättre när jag får röra på mig men idag har jag så sjukt ont i armar och ben. Träningsvärk utan dess like. Det går framåt med träningen iaf och jag känner hur jag blir starkare. Nu ska bara det där extra fluffet runt magen försvinna oxå. Jag jobbar på det 🙂

Ikväll blir det nog ett träningspass till + att jag måste packa inför resan i morgon. Vi flyger till Holland tidigt i morgon bitti. Vi är bjudna på Ravos 50 års firande. Ravo är en av sopmaskinstillverkarna som J jobbar tillsammans med. Han är deras återförsäljare här i Sverige. Det är klädkod cocktail så en snygg klänning är inhandlad och idag måste jag köpa mig ett par strumpbyxor. Jag måste även bestämma vilka skor jag ska ha och vilka smycken. Vi ska nätverka på festen så det gäller att vara presentabel 🙂 Kommer bilder i morgon! Det ska bli så roligt.
Barnen får vara hos svärmor i helgen och de längtar jätte mycket. De ska åka till svärmors torp och de brukar alltid hitta på en massa skoj där. Inte en tråkig stund.
Vi kommer hem på söndag igen så det är ingen lång resa.

Men nu till problemet.

När ska jag hinna skriva?

Kanske kan jag bara jobba halvdag idag? Men då hamnar jag ju efter med beställningarna. Inget bra!

Förslag på hur jag får några timmar till på dygnet?

2014-10-02 21.02.37

Efter mördar benpasset på gymmet igår! 

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.