FamiljenHemma hos ossPersonligtVardag

Vi firar idag!

För 12 år sedan blev jag mamma för första gången. I mina armar placerades en ilsken liten bebis som inte alls var nöjd med att behöva komma ut i den stora världen 2 veckor för tidigt, men det gick inte att hjälpa eftersom den lilla bebisen vägrade att vända sig rätt inne i magen 🙂 08.26 luftade du dina lungor för första gången.

En blå liten mössa placerades på bebisens huvud och det stod klart för mig att det var en liten pojke vi fått (att kika efter själv var rätt svårt inne på operationsbordet så jag gick på mössans färg 🙂 )

Vi har haft det lite kämpigt vissa stunder under dessa 12 år tillsammans men de roliga, mysiga och underbara stunderna är ändå ganska många fler. Jag tackar de högre makterna (ja jag tror på högre makter) nästan varje dag för att jag får vara just din mamma.

Älskar dig till månen och tillbaka min älskade unge <3

10406736_10152564659227620_7175566671397841991_n

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.