FamiljenFöretagetFörfattardrömmarHemma hos ossPersonligtVardag

Vab, hemma med Grodan

Grodan vaknade i morse med feber och ont i magen så det var bara att ändra om dagens planer och ringa skolan för att tala om att han blir hemma idag. Vi har varit rätt förskonade denna höst/vinter med sjukdomar och det tackar jag för. Tidigare år har vi ju fått mer än vår beskärda del och det har inte alls varit roligt. Kanske är detta ett tecken på att Grodans immunförsvar är på väg att bli bättre. Jag hoppas det.

Har fått jobbat lite på förmiddagen medan Grodan låg nerbäddad i soffan och kikade på barnprogram men nu börjar han bli lite smått uttråkad och ville att jag skulle sitta med honom i soffan och titta på film så då gör vi det. Att driva ett eget företag och vara mamma samtidigt är inte alltid lätt men vi får det att fungera. Jag får jobba lite extra ikväll istället. Tänkte att nu kan jag passa på att skriva lite medan jag sitter i soffan med Grodan. Han brukar inte ha något emot det så det går säkert bra denna gång med. 5 sidor blev det igår och jag satsar på lika många idag.

Kram på er!

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.