FamiljenMammalivPersonligt

Örebro slott och ett bröllop

I fredags kväll packade vi in oss i bilen, jag och mannen, och körde mot Örebro.
Vi checkade in på Scandic Grand Hotel där vi skulle bo denna helg. Ett mysigt hotell men en liten upprustning skulle inte skada.

På lördagen åt vi god hotellfrukost och gick sedan ut på stan en sväng. Vi kikade i lite affärer och besökte slottet som ligger inne i stan. Vi gick bara utanför slottet och kikade men nästa gång vi är där så vill jag gå in och kika på utställningen som finns om slottets historia.

Jag älskar slott. Tycker att de är så fascinerande.

Efter lunch var det dags att gå tillbaka till hotellet för att göra sig i ordning till kvällens festligheter. Anledningen till att vi var i Örebro var ju för att gå på bröllop, min storasysters bröllop.

Bröllopet ägde rum på Katrinelund Gästgiveri. En helt underbar plats alldeles vid södra Hjälmarens strand.
Vigseln var så fin. Personlig och enkel.
Middagen var helt fantastisk. Så god mat och sällskapet vid bordet var intressant att prata med. Talet jag höll gick bra trots att jag var så nervös. Fick ändra lite i det strax innan jag skulle hålla det men det gick bra tillslut.

Kvällen avslutades med tårta och dans. Jag dansade konstant i ca 4 timmar tillsammans med mina systrar och min bros fru. Vi hade så roligt. Jag har inte skrattat så mycket på länge så nu har vi bestämt att vi ska ta en tjej helg i Karlstad i sommar och gå ut och dansa loss tillsammans. Jag längtar redan.

När vi gav upp för natten vid 02.00 så hade jag så ont i fötterna att jag knappt kunde gå till bilen men det var det värt det.

Jag är så glad över att vi fick vara med och dela deras vackra och speciella dag.

Min fina syster och hennes nyblivna man 

I dag, på morgonen, så åt vi frukost på hotellet och checkade sedan ut för att bege oss av hemåt igen. Jag kan säga att jag är rätt mör idag. Så trött i kroppen och knoppen.

Vi har haft en helt underbar helg i Örebro och i morgon är det åter till vardagen igen.

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.