FamiljenHemma hos ossMatPersonligtTräningVardag

Dagens träning, Skolavslutning och en blödig mamma

Sovmorgon i morse då båda barnen hade skolavslutning idag och därför ingen skola tidigt i morse.

Åt frukost och begav mig sedan ut på en löparrunda. Jag gav mig av för att jaga målet, 5 km, och med tipsen jag fått av en vän så gick det överraskande lätt. 5,94 km blev det idag. Jag är så sjukt stolt över mig själv. För 3 månader sedan klarade jag knappt av att springa 1 km utan att jag trodde att jag skulle dö. Om man ger sig fasiken på något så kan man faktiskt lyckas!

2015-06-10 09.05.23

Skolavslutning var det som sagt idag. Grodan slutade 1:an och Prinsen 6:an.
Jag kan säga att det var en stolt och rörd mamma som satt genom två avslutningar idag. Att säga hej då till Prinsens lärare som han haft sedan 2:a klass var jobbigt. Hon har funnits där för honom, stöttat och hjälpt på alla sätt hon kunnat när han haft det tufft i skolan med vänner osv. Hon har hjälpt till att få honom att utvecklas och bli den fantastiska kille han är idag. Under årens lopp har det varit många tårar och skratt tillsammans med henne och hon har alltid satt hans bästa först.
Jag kan inte i ord beskriva hur mycket hon har betytt och betyder för Prinsen och oss som föräldrar.

Till hösten börjar han högstadiet och jag önskar av hela mitt hjärta att hans lärare där ska se vilken underbar och smart kille han är. Att de ska fortsätta utmana honom inom de ämnen han älskar och ge honom stöttning i de som han har lite tuffare med.
Det kommer säkert att bli jätte bra men som mamma så finns det alltid en oro i bakhuvudet när det gäller ens barns bästa.

2015-06-10 15.18.32

Han fick äran att bära fanan när de tågade ut ur kyrkan efter avslutningen. 

För att fira pojkarna drog vi in till stan och åt på restaurang. Så mysigt och jag älskar verkligen att de nu är så gamla att man kan sitta och äta tillsammans, prata om olika saker och bara umgås.
Kvällen avslutades med att köpa glass och sedan gå en runda på stan.

2015-06-10 18.42.15 2015-06-10 18.41.51

Dessa två killar alltså <3 Jag är så stolt över dem och så otroligt lyckligt lottad att just jag får vara deras mamma! 

2015-06-10 19.51.45

Glass i stora lass!

Jag måste verkligen ge Restaurang Köket en massa beröm. De har gudomligt god mat och är alltid glada och trevliga. Att ändra och byta vissa saker till barnens rätter är aldrig några problem, Jag rekommenderar dem verkligen till alla jag känner och till er med.

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.