FamiljenHemma hos ossMammalivMatPersonligtVår VovveVardag

Trött och lite smått förvirrad

”Trött och lite smått förvirrad kvinna i 30-års åldern skulle åka och handla men körde vilse och hamnade i Oslo”

Ja så hade löpsedeln kunnat se ut i morgon 🙂
Jag är så trött i dag och förvirrad, alltså mer än vanligt. Skulle åka och handla förut men satt i helt andra tankar och svängde av mot stan istället för mot vår lilla butik här där vi bor. Kom på det en stund senare så då var det bara att vända bilen. Väl i affären så tror jag att jag fick gå tillbaka flera gånger för att hämta saker jag glömt. Såg nog ut som en yr höna där jag sprang mellan gångarna. Fick nog med mig det mesta i alla fall även om det tog dubbelt så lång tid som normalt.

Vet inte vad jag tänkte med när jag dessutom bestämde mig för att sätta mig med bokföringen när jag kom hem, jag menar lärde jag mig inget efter händelsen med affären? Tydligen inte. Jag kan säga att efter att ha skrivit in samma post 3 gånger i programmet och rättat till det 2 gånger så gav jag upp. Får ta tag i det i morgon istället.

Nu blir det matlagning och sedan förberedelse av hund inför utställningen i morgon. Undrar vad som ska gå fel nu. Vidbrända hamburgare och råka slinta med klippmaskinen kanske? Den som lever får veta 🙂

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.