FamiljenFörfattardrömmarHemma hos ossMammalivRomanceSkrivprocessenVår VovveVardag

God morgon… eller kanske förmiddag

Hej alla fina!

Här har vi kommit igång efter att ha tagit en riktig mysmorgon. Vädret utanför fönstret är ju inte det mest inbjudande så vi gör det bästa av det. Tända ljus, mys under filten i soffan och frukost tillsammans hela familjen.

Nu sitter jag och skriver lite medan Grodan har en kompis här, Prinsen spelar på datorn och mannen vet jag inte riktigt vad han pysslar med 🙂 Snart ska vi dock packa ihop oss för att åka till svärmor. Vi ska lämna av lilla Maya hos henne då vi drar till Danmark och Legoland tidigt i morgon bitti. Vi har sådan jäkla tur att svärmor kan ställa upp och ta hand om Maya när vi drar iväg på saker. Det underlättar ju en hel del för oss och vi blir inte lika låsta som man annars skulle vara med djur i familjen. Kommer dock att sakna lilla tjejen en massa. Hon är ju min lilla skugga.

Hoppas att ni alla får en underbar dag. Det ska vi ha. Jag ska försöka skriva klart novellen, hur jag ska lyckas vet jag inte men det är målet. Så jag kan redigera under bilresorna till och från Danmark 🙂

Kram på er!

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.