FamiljenHemma hos ossMammalivPersonligtVår VovveVardag

Vilken morgon

Vilken morgon jag haft. Jag säger då det.

Vaknar, kliver upp. Upptäcker att hunden vi passar i några dagar har bajsat i HELA köket. Troligtvis ätit något som magen inte tycker om. Bara att ställa sig och torka + skura golv samtidigt som jag försöker få barnen att äta frukost. Går med hundarna. Upptäcker att samma hund som bajsat inne har bajs i hela pälsen bak. In i duschen med denna när vi kommer hem och försöka få bort det.

Grodan får ett bryt när jag säger nej till att cykla till skolan idag, vilket vi pratat om i flera dagar att vi inte ska göra utan att vi ska gå ner. Han har lite temperament denna killen och talar om att han minsann inte alls tänker gå till skolan. Phu. Svettig var bara förnamnet. Vi kom i väg tillslut men nu sitter jag här och är helt färdig. Gillar inte att starta dagarna med bråk och skrik.

Hur har er morgon sett ut?

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.