FörfattardrömmarRomanceSkrivprocessen

Smakprov ur manuset

Bjuder på ett litet smakprov ur manuset jag skriver 🙂

Detta är råmanuset så det är inte redigerat än. Vad tycker ni?

Kallt hårt golv och en varm mjuk kropp mot hennes. Alexandra slog upp ögonen och blinkade flera gånger innan de vande sig vid ljuset. Daniel strök henne ömt på kinden. Hon försökte resa sig men han höll henne kvar.

Hur mår du?” sa han oroligt.

Bra”, svarade hon. ”Kan du vara snäll att släppa mig?”

Inte förrän du fått tillbaka lite färg på kinderna. Jag har ingen lust att behöva kasta mig handlöst på golvet en gång till”, sa han.

Hon gjorde en till ansatts att resa på sig men hans arm höll henne kvar, lutad mot hans bröst. Värmen från honom sipprade in genom den tunna blusen och hon fick kämpa mot impulsen att vända sig om och slita av honom tröjan. Hon ville känna hans nakna hud under fingrarna och den pirrande känslan mellan benen växte sig starkare ju mer hon fantiserade om det. Detta var inte rätt tillfälle att tänka på honom på det viset. Men hon kunde inte hjälpa det. Hans beröring tände något inom henne. Något som fick hennes kropp att skrika efter mer.

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.