FamiljenFörfattardrömmarMammalivPersonligtRomanceSkrivprocessenVardag

Andra advent, kliande fingrar och en förkylning som vägrar ge sig

Det har varit glest med inlägg på bloggen. Mycket av det beror på att jag fick sjukt mycket jobb efter en Rea i webbutiken + att jag åkte på en elak förkylning samtidigt. Feber, hosta, ont i halsen och en rinnande näsa.

Men nu är alla beställningar skickade och förkylningen är lite bättre. Febern är borta i alla fall men hostan, ont i halsen och den rinnande näsan är tyvärr kvar 🙁 Håller tummarna att det ska börja ge med sig snart för jag avskyr att vara sjuk. Som tur är händer det inte så ofta.

Jag har även hunnit redigera klart manuset den andra omgången och nu har det fått vila i snart en vecka. Fingrarna kliar efter att få ta tag i det igen men jag vet att det måste få vila en stund och en vecka är allt jag har tid med om det ska hinna bli såpass klart att jag känner mig nöjd innan det är dags att skicka in det till tävlingen den 20 december.

Det har inte gått en dag den senaste veckan som jag inte tänkt på Daniel och Alexandra, Kim och Patrik. Jag gillar dem verkligen och är så glad att jag fått skriva deras historia. Det kommer att bli svårt att släppa dem sen när det är dags.

Denna redigeringsrunda ska jag gå igenom dem en i taget. Läsa igenom manuset med fokus på en person i taget. Jag tror att jag ska börja med Daniel. Detta gör jag för att se så att de är konsekventa med hur de reagerar, pratar osv. Och även för att se så att de utvecklas som de ska.

Önska mig lycka till!

Dela detta inlägg

1 kommentar

  1. Smart idé att fokusera på en karaktär i taget. Det får jag ta och testa. Lycka till sista biten och hoppas vi snart får läsa! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.