Christina TipsarFörfattardrömmarHemma hos ossInspirationMammalivMin hälsaPersonligtRomanceSkrivprocessenTankar & FunderingarVardag

Ont i ryggen, nya böcker och klar med omgång 3

Tyvärr verkar min rygg ha gett upp igen så imorgon blir det till att försöka få en tid hos min kiropraktor.  Hatar att ha ont i ryggen. Det gör en så omobil.

Hämtade ut ett paket med nya böcker idag. Älskar nya böcker. Är så sugen på att läsa en redan ikväll men de får vänta tills manuset är iväg skickat. Och på tal om manuset så blev jag klar med redigeringsomgång 3 idag. Så nu är det en sista genomläsning kvar innan jag ger mig med att pilla i det. Började fila på synopsis idag med. Dagarna går fort nu.

image

De nya böckerna. Tror att jag kommer börja med Bad Romeo!

Dela detta inlägg

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.