FörfattardrömmarInspirationPersonligtRomanceSkrivprocessenVardag

Spännande nyheter och kliande fingrar

Jag har lite spännande nyheter att berätta 🙂 För 4 veckor sedan blev jag kontaktad av Hemmets Journal som skrev att de var intresserade av att publicera min kortroman (som jag skickade in till deras tävling tidigare i år men inte vann) och jag blev så klart super glad. Nu är det äntligen klappat och klart att de köpt in den och ingen är gladare än jag 🙂
Så under våren kommer min kortroman (en romance såklart och historisk denna gång) publiceras i Hemmets Journal. Det blir mitt första publicerade verk.
Jag är otroligt stolt över detta.

Jag hojtar till  när jag vet mer om exakt när den kommer att publiceras 🙂

Mina fingrar har börjat klia efter att få skriva igen. Jag har jätte svårt att släppa Daniel och Alexandra men vet att jag måste låta dem vila tills jag fått reda på hur det går i tävlingen, så jag funderar på att börja skriva på nästa i serien. Tanken är att de ska vara fristående men ända hänga ihop lite grann. Så nästa handlar om Daniels syster. Ett yrväder som inte följer några regler, förutom en som hon själv bestämt. I alla fall ända tills hon träffar Marcus.

Jag har en färdig synopsis med de största händelserna inplanerade så det är egentligen bara att börja skriva. Men jag ska hålla mig tills efter julhelgen. Sen får det vara fritt fram att låta fantasin flöda igen 🙂

Kram på er!

Dela detta inlägg

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.