BakningFamiljenFörfattardrömmarHemma hos ossMammalivMatPersonligtRomanceSkrivprocessenVardag

Bakar bullar och packar väskor

I skrivande stund sitter jag och väntar på att bulldegen ska jäsa klart så jag kan börja baka ut den. Bakar glutenfria kanelbullar som ska följa med på resan till Sälen. Så mycket billigare och godare att baka själv och en bulle är ett perfekt mellanmål att peta i barnen mellan åkningarna. Bildbevis och recept kommer självklart 🙂

Försöker även att packa. Jag hatar att packa. Hur mycket jag än försöker att organisera det hela så slutar det ändå med att jag springer runt som en yr höna och tror att jag missat att få med hälften. Min man har en mer avslappnad attityd och brukar säga till mig att vi har Mastercardet om det skulle vara något viktigt vi glömt. Han har förvisso rätt men ändå…

En hel vecka ska vi vara borta och det ska bli riktigt härligt. Ett plus är att jag kommer vara för upptagen med att åka skidor för att vara nervös inför meddelandet från Harlequin om vilka som gått vidare ytterligare ett steg i tävlingen. Det meddelas den 15/1. Jag hoppas så innerligt att jag är en av dem som gått vidare. Det skulle vara helt jäkla underbart. Det är bortom min kontroll nu så jag kan bara leva på hoppet ett tag till 🙂

Självklart följer datorn med så att jag kan skriva på manus nummer 2. Har även packat ner 3 böcker som jag är sugen på att läsa. Hoppas hinna med i alla fall en av dem 🙂

Nej, nu måste jag fortsätta packa!

Kram på er!

 

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.