FörfattardrömmarRomanceSkrivprocessenTankar & Funderingar

När man börjar älska sitt manus

Att det går upp och ner med känslorna under skrivprocessen känner nog alla som skriver igen. Jag har inte varit något undantag. Vissa dagar har jag velat radera allting och tvivlet har varit stort på om det verkligen kommer att bli en bok överhuvudtaget av alla dessa ord som jag skrivit. Andra dagar har det känts helt ok och hoppet fått sig en boost.

I dag är första gången jag känner att jag verkligen älskar mitt manus. Att det kommer att bli en riktigt fin liten diamant på Romance scenen när den fått ytterligare lite mer bearbetning (först på tur står att redigera utifrån lektörens kommentarer).

Det kommer att bli en bok.
Om några fler omgångar redigering.

Dela detta inlägg

2 kommentarer

 1. Vad kul att det känns så. Klart att det kommer bli en fin diamant!

  En liten fundering, hur kom du fram till vilken lektör du skulle använda? Jag tycker det känns som en djungel 🙂

  1. Hej!
   Ja det känns bra, särskilt nu när jag fått tillbaka från lektören och det verkar som att jag är på rätt spår 🙂
   Ja att hitta en lektör är verkligen en djungel. Hen som jag anlitat hittade jag i en grupp på FB som heter Författare på Facebook. Men jag är lite osäker på om jag skulle anlita henne igen. Det kändes bra när vi pratade med varandra innan men nu känns det som att det är lite hafsigt genomläst. Jag ska maila hen och fråga om detta men om jag skulle anlita någon igen så skulle jag nog välja de på Skrivsidan.com Har hört många som är nöjda med dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.