Christina TipsarFamiljenFörfattardrömmarHemma hos ossInspirationMammalivRecensionerRomanceSkrivprocessenTankar & FunderingarVår VovveVardag

Studiedag, läslust och Winter Wonderland

Barnen har studiedag idag. Den lille har redan rusat ut i snön som behagade dyka upp igen. Snöade hela gårdagen, natten och nu på morgonen. Det är jätte fint ute men jag vill ha vår.
Den store sitter vid datorn vilket gör att jag har lite tid att skriva, läsa, städa, tvätta osv. Det lutar åt en av de förstnämnda 😉

Äntligen har läslusten hittat tillbaka. Under de senaste två månaderna har den varit ganska obefintlig. Tror det hänger ihop med det intensiva redigeringsarbetet som jag ägnade mig åt för att få Hemlighet små färdig för att skickas till förlag. Då var manuset det enda jag kunde koncentrera mig på och det enda jag tänkte på, hela tiden. Nu börjar jag slappna av igen och då är läslusten tillbaka.
Igår läste jag klart en bok jag började på för ett tag sedan.  En bok helt i min smak även om den var lite seg i starten. Dock kan jag önska att jag kollat upp mer om boken då det visade sig vara del tre i en serie dock är delarna fristående, så det fungerade ändå men hade varit roligt att läsa de första två innan denna då karaktärerna återkommer.
Jag gillar hur Gena skriver. Karaktärerna är smarta, egensinniga och har rappa tungor. Stort gilla på det 🙂

image

Nästa bok blir nog en till av Gena. Nämligen Catch a mate. Får se om jag gillar den lika mycket.

image

Snöig morgon promenad med Maya idag 🙂

Dela detta inlägg

4 kommentarer

 1. Jag ser fram emot att läsa The harder you fall! Här läst de två tidigare och gillat. Sedan gillar jag att titlarna matchar så fint:
  The closer you come, The hotter you burn, The harder you fall.

  1. Ja titlarna matchar jätte bra. Det är en vånda hos mig… att få titlarna på mina tre manus att hänga ihop eller matcha på något sätt. Vi får se om jag lyckas 🙂
   Har inte glömt bort din bonde 🙂 Läser igenom för andra gången och har 3-4 kapitel kvar innan jag ska skriva ner mina tankar. Ville låta den vila några dagar innan jag läste andra gången.
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.