FörfattardrömmarRomanceSkrivprocessenVardag

15 000 ord

Japp där passerade jag precis 15000 ord på nya manuset 🙂 Det känns så sjukt bra att det flyter på.

Vägen är utstakad nu ska jag bara få ner orden och se till att karaktärerna inte avviker allt för mycket under resans gång. Några avstickare här och där har jag räknat med men inga större utsvängningar vill jag vara med om 🙂

Storyn känns riktigt bra måste jag säga. Och jag älskar min hjältinna. Hon är smart och vågar ta för sig. Hon tar ingen skit och säger exakt vad hon tycker och tänker. Ibland önskar jag att jag kunde vara lite mer som henne 🙂

Ha en fortsatt trevlig tisdag mina fina <3

 

Dela detta inlägg

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.