FörfattardrömmarPersonligtRomanceSkrivprocessenTankar & FunderingarVardag

Refusering nummer 2

Japp då har refusering nummer 2 kommit. Denna gång från ett av de stora. Ett som börjar på N 🙂

Jag tillät mig själv att bryta ihop i två minuter, sen tröstade jag mig med en chokladbit och nu är det bara att fortsätta kämpa. För ingen har någonsin kommit dit de vill genom att ge upp. Och jag vet vad jag vill.

Nu är det 6 svar kvar att vänta in. Om ingen nappar kommer jag gå vidare själv. Mina manus ska bli böcker. Så enkelt är det 🙂 Och jag kommer aldrig att ge upp. Jag älskar att skriva. Att ge liv åt mina karaktärer, se dem våndas och finna lyckan. Känna det som de känner. Och jag vill ge den upplevelsen till andra. Till mina framtida läsare.

Så jag fortsätter att skriva på nästa del i serien. Fortsätter att göra upp planer och drömma om framtiden. Som en utgiven Romanceförfattare.

Hur går det för er andra? Vad skriver ni på? Har ni läst någon bra romance på sista tiden? Berätta 🙂

besuccessful_51f3c5baddf2b3281d683e2b

Dela detta inlägg

2 kommentarer

 1. Refuseringar är alltid trist, men jag fortsätter att hålla tummarna för ditt manus 🙂 Just nu försöker jag planera upp nästa romanprojekt, samtidigt som jag skriver lite på ett kortare sidoprojekt som jag brukar pyssla med när andan faller på. I bokväg avslutade jag precis Disarm av June Gray. Något för den som gillar män i uniform och on/off-förhållanden 😉 Måste bara skriva att jag är blev väldigt nyfiken när jag läste om ditt projekt Född ur döden 🙂 Lät väldigt spännande!

  1. Tack för tumhållningen 🙂
   Spännande med nytt projekt 🙂 Blir det övernaturligt eller nutida? Eller kanske något helt annat 🙂
   Jag ska börja läsa Tessa Dare’s bok When a scott ties the knot. Ser mycket fram emot att läsa den då jag hört så gott om hennes böcker. Hoppas på att jag ska tycka om den.
   Ja Född ur döden har fått hamna lite på is under en tid då jag körde fast i mitt världsbyggande. Har tänkt att plocka upp den igen och skriva klart den för den kan bli riktigt bra om jag bara kan lösa vissa bitar. Kanske att jag plockar upp den i sommar igen och gör ett försök 🙂
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.