FörfattardrömmarRomanceSkrivprocessen

Känns inte alls bra

Mina karaktärer verkar ha dragit iväg i en riktning jag inte alls tycker om. Manuset känns inte bra för fem öre. Det är dags att ta ett steg tillbaka och få en överblick tror jag. Se vart det började gå fel och rätta till det så vi hamnar på rätt bana igen. Jag vet ju hur jag vill att manuset ska vara, vart karaktärerna ska ta vägen och hur de ska komma dit men ändå är det något som känns fel.

Marcus är för sur och stel medan Agnes är för velig. Agnes ska inte vara velig. Hon ska veta vad hon vill. Eller i alla fall tro att hon vet vad hon vill. Och Marcus ska vara mjuk, pålitlig och principfast. Agnes avskyr regler (förutom sina egna) och Marcus skulle aldrig kunna tänka sig att bryta en endaste.

Idag är ingen bra skrivdag. Idag är allt bara blä. Inget hänger ihop och blir som jag vill.

12079438_10153131169097155_8567446869527773369_n

 

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.