FörfattardrömmarInspirationRomanceSkrivprocessenTankar & Funderingar

En personlig refusering

Idag fick jag en personlig refusering. Inte en standard utan en personlig. Med kommentarer om mitt manus.

Från ett av de stora förlagen.

Det kom några tårar.

Men när besvikelsen över att ha varit så nära och inte kommit hela vägen lagt sig insåg jag hur jäkla stort det är.

Ett förlag har tagit sig tiden och kostnaden att lägga ut mitt manus på läsning hos lektör. De har diskuterat det på manusmöten. De har övervägt att ge ut det.

Det är ganska fantastiskt ändå. Mitt första manus jag skickat in till förlag har gått så långt att de övervägt att ge ut det. Jag är stolt. Över mig själv och mitt manus.

Jag ska ta till mig kommentarerna jag fick och göra det ännu bättre. Fixa till de saker som de påpekade, där de hittade brister.

Jag väntar fortfarande på svar från 4 förlag (varav ett som jag vet har det ute hos lektör i skrivande stund). Det kommer att bli en bok. Frågan är bara när och hur 🙂 men när det väl blir en bok kommer jag att ha gjort den så bra som jag bara kan. Så bra som den förtjänar att bli. Det kan jag vara säker på.

large

NeverGiveUp-fitness-fitspo-Motivation-Fitspiration-fitblr-Quotes

Dela detta inlägg

4 kommentarer

 1. Åh, vad häftigt! 😀 Hade jag fått en sådan refusering hade jag nog ramat in den och satt upp den på väggen.

  1. Hm, det kanske man skulle göra… eller iaf skriva ut den och spara i en pärm 🙂
   Men först måste jag komma till den punkt att jag kan fokusera på de bra sakerna de skrev och inte fastna i vad de såg som problemen (vilket jag ska jobba på att fixa till). Jag har en tendens till att bara ta till mig det negativa och sedan analysera sönder mig själv och mitt självförtroende åker i botten. Men de skrev ju bra saker också om mitt manus 🙂 Och eftersom de läst och kommenterat det så kan det ju inte suga totalt iaf 🙂

  1. Ja det känns ändå rätt bra att veta att det finns något i manuset som lockar till läsning även om de hade lite kommentarer om som de skrev”fungerar mindre bra” 🙂 Blir till att slipa på manuset under sommaren oavsett vad förlaget som jag vet skickat det till lektör (som jag väntar såååå tålmodigt på att höra av 🙂 ) återkommer med för besked.
   Tack för tumhållandet (stavning på det?).
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.