BöckerChristina TipsarFörfattardrömmar

Nya böcker på väg hem

Skulle bara kika in på Adlibris för att kolla läget… att jag aldrig lär mig 🙂

Slutade med att sex nya böcker klickades hem 😮 Alla romance den här gången 🙂 Två samtida och fyra historiska. Visar bilder på vilka det blev när de kommer hem.

Har ni köpt några bra böcker det sista?

 

Dela detta inlägg

4 kommentarer

 1. Jag klickade hem sista delen i Sylvia Days Crossfire-serie igår. Och eftersom det var två för 149 på Bokus blev det såklart en bok till. Plus en från lagerrensningen de hade… Jag är oförbätterlig 😉

  1. Jag är lite sugen på att läsa den serien. Gillar du den?
   Jag älskar att köpa böcker men det börjar bli lite trångt i bokhyllorna nu ?

   1. Just nu är mina känslor kring Crossfire-serien lite blandade. Jag gillade de tre första böckerna och för den som gillar erotisk romance med karaktärer som är väldigt intensiva och trasiga, så rekommenderar jag den absolut. Däremot tyckte jag inte att fjärde boken tillförde så mycket, men nu hoppas jag att den femte ska knyta ihop det bra, trots att jag fortfarande tror att serien hade varit bättre om den fått stanna vid en trilogi.

    1. Jag har också hört att det har varit reaktionerna, att det borde stannat vid tre för att fyran mest var utfyllnad. Får se om jag lägger till dem på min lista 🙂 Klickade ju hem några nya från Tessa Dare, Lisa Kleypas och Elizabeth Hoyt igår 🙂 Inte läst något av Kleypas innan så det ska bli spännande!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.