FörfattardrömmarInspirationMammalivRomanceSkrivprocessenVardag

En refusering till

Det blev en refusering till 🙁 men de berömde mig för tonen och känslan i manuset som de gillade väldigt mycket 🙂

Jag kommer fortsätter att redigera Hemligheter små efter lite anteckningar jag fått från ett förlag (som vill att jag skickar in igen i augusti efter redigeringen) och tar till mig kritiken jag fått från de två andra förlagen som låtit lektörer läsa manuset.

Det kommer att bli en superbra bok när den är klar. Det är jag övertygad om 🙂

Jag har även hoppat på CampNaNoWriMo och har satt målet till 25 000 ord. Förhoppningen är att råmanuset till Brutna små regler ska bli klar och att jag ska komma en bit på Dubbelliv och Dödliga parasoller. Mycket skrivande för mig i sommar alltså men jag älskar det ju… även om tvivlet slår ner mig i skorna ibland.

Barnen har sommarlov nu och mannen jobbar fortfarande så jag passar på att skriva när jag hinner, vilket blir mest på kvällarna. Redigera ska jag försöka gå upp och göra på morgonen innan jag skjutsar mannen till jobbet. Min hjärna är skarpast på morgonen så det fungerar det bättre att redigera då än på kvällarna.

Kram på er och fortsätt att kämpa på med skrivandet 🙂 En dag händer det!

Dela detta inlägg

5 kommentarer

 1. Vad trist med en refusering 🙁 Men kul ändå att ett förlag vill att du ska återkomma efter en ny redigering. Jag fortsätter att hålla tummarna!

  1. Ja det var tråkigt men jag suger åt mig de positiva orden som de skrev och lägger till deras kritik på listan över saker jag ska fixa till i manuset så att det blir ännu bättre 🙂
   Det är jätteroligt att de vill att jag ska skicka in igen så nu vet jag vad jag kommer att syssla med de närmsta veckorna. Jag måste bara besluta mig för hur mycket jag vill ändra… hur mycket av deras förslag som jag känner att jag ställer mig bakom och som kommer att höja manuset ett snäpp till. Jag håller med om det mesta men inte riktigt allt 🙂
   Hur går det för dig? Hört något mer från något förlag?

   1. Nej, det är fortsatt tyst. Antar att jag kan räkna bort Massolit nu när tre månader snart har gått. De andra kanske jag kan slänga iväg ett mejl till. Eller så väntar jag tills efter semestern. Bara att skriva vidare under tiden 🙂

    1. Jag fick svar från Massolit igår. De ligger efter med läsningen och hon som svarade mig sa att de kommer antagligen inte hinna läsa de manus de fått in under våren förrän i höst. Så än är det ju inte kört med dem 🙂 Men jag orkar nog inte vänta så länge. Om inte det förlaget som jag ska skicka in till igen efter en redigering säger ja så kommer jag starta processen att ge ut själv.
     Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.