Deadline närmar sig med stormsteg

Här ser just nu varje dag i stort sett ganska lika ut 🙂 Deadline är satt tills på söndag och då ska manuset skickas in till förlaget för att läsas igen och sedan tar de ställning till det om de vill ge ut det. Jag hoppas verkligen det och att de kan bortse från mitt lilla hjärnsläpp jag fick. Det är ju bara det att man vill ju detta så himla mycket, så mycket att det gör ont i kroppen av längtan så ibland är det svårt att hålla huvudet kallt.

Men men vi får se vad som händer.

I alla fall så redigerar jag. Hela dagarna. Med avbrott för att äta… typ.

Min familj tycker nog att jag är ganska tråkig men de förstår hur viktigt det här är för mig, som tur är.

Jag har hunnit halvvägs i redigeringen just nu och de stora bitarna är fixade. Jag hoppas kunna skriva ut hela manuset och läsa igenom på torsdag och sedan göra det sista småpillet under helgen (då vi även får besök av min bror med familj). På något sätt ska det gå.

Och jag måste bara säga att det blir så bra. Så mycket mer tajtare och jag får visa ännu mer av Alexandras och Daniels personligheter i de nya scenerna som skrivits till. Ja även Kim får vi se lite mer av, lite av den inte så sockersöta sidan 🙂

Nu ska jag bara bestämma om jag ska behålla en detalj eller inte… den har ganska stor betydelse om jag låter den vara kvar men storyn håller lika bra utan.

Beslut,beslut, beslut.

Kram på er och hoppas att ni har en underbar sommar!!

Ps. Ni vet att jag finns på Instagram va? Där uppdaterar jag oftare än här just nu 🙂

Ett svar på “Deadline närmar sig med stormsteg”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.