FamiljenFörfattardrömmarMammalivRomanceSkrivprocessenVardag

Nu börjar väntan igen

I går skickades manuset in och nu är det bara att vänta 🙂

Jag gillar verkligen förändringarna som jag gjort och om det nu blir ett nej tack så är jag ändå tacksam för den feedbacken jag fått från förlaget. De fick mig att våga montera isär manuset och sätta ihop det igen i en helt annan ordning än vad jag hade snöat in på och resultatet… så mycket bättre dramaturgiskt sett.

I dag tar jag en paus helt från skrivandet. Jag tror att min hjärna behöver det efter den här intensiva perioden av redigering och en massa annat (har en man som genomgår en behandling där balansorganet i ena örat ska sättas ur spel så han är konstant yr just nu och får inte köra bil). Så idag ska jag ägna mig åt att sy. Min andra stora passion 🙂 Fick hem lite nya mönster förra veckan som jag vill testa + att jag har en hel uppsjö med andra idéer.

I morgon plockar jag upp Brutna små regler igen för att redigera det och få ihop slutet som fortfarande har lite dåligt med kött på sig. Det liknar mest ett benrangel men det ska vi förändra med lite hårt arbete 🙂

Det är ju också dags att börja ladda inför bokmässan *klappar händerna i glädje*. Det blir min andra gång som jag kommer att besöka den och jag längtar jätte mycket. I år funderar jag på att köpa en seminariebiljett men har inte bestämt till vilken dag än.

Ska ni gå på bokmässan? Vilken dag?

Och hur går det med ert skrivande?

Kram på er alla fina <3

Dela detta inlägg

10 kommentarer

   1. Jag kommer nog vara i Upper Rooms monter till och från, men har många montrar jag ser fram emot att besöka och massa böcker jag vill köpa 😉 Vore kul att ses 🙂

    1. Men då ska jag kika förbi montern och hoppas att du är där då och inte ute och letar nya spännande böcker att sätta tänderna i. Det skulle vara jätteroligt att ses 🙂

 1. Vad roligt att du kan känna dig nöjd. Håller tummarna!
  Bokmässan, ja, den har en ju att se framemot. (Ser nu att den krockar med ett annat event jag också väldigt gärna vill gå på den helgen. Hm. Men, men.) Brukar gå på söndagarna när seminarierna ingår i biljetten. En tar vad man får då, men brukar bli bra.

  1. Ja överlag är jag nöjd sen finns det ju alltid saker som kan förbättras ?
   Jag funderar på att åka dit både torsdag och lördag men har inte bestämt mig än ?

 2. Vad roligt att sy. Jag sydde mycket kläder som tonåring, men tyvärr inte längre. Nu broderar jag istället när tid och lust kommer över mig.

  Tyvärr ingen bokmässa för mig. Jag lyckas aldrig komma iväg dit, vilket stör mig. Men någon gång ska jag väl lyckas…

  Ja, mitt skrivande. Just nu hinner jag inte skriva så mycket som jag vill. Jobbet tar lite för mycket av min fritid, så det blir mest lite strömeningar som plitas ner. Men bättre det än ingenting alls, tänker jag. 😀

  1. Ja det är ju alltid bättre att få ner lite åt gången än inget alls.
   Brodera gjorde jag mycket när jag var yngre men på senare år så är det nästan bara symaskinerna som får jobba ?
   Jag besökte bokmässan för första gången förra året och då hade jag suktat efter att få åka i några år innan dess men någon kom alltid emellan. Det är verkligen en upplevelse ?

 3. Håller tummarna för dig! Vill gärna läsa din romance! Det blir tyvärr ingen bokmässa för mig, vilket är jättesynd, hade egentligen velat gå men hinner inte. Nästa år hoppas jag att kunna åka dit, men då som författare 🙂

  1. Tack för tumhållningen 🙂 Den behövs 🙂
   Tråkigt att du inte hinner åka i år men jag är övertygad om att du kommer vara på plats nästa år som författare! Det ska jag också vara 🙂
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.