Måndag och ny vecka

Förra veckan spenderades på mannens jobb där jag fick hoppa in och hjälpa till med inventeringen. Jag har räknat maskinborstar till förbannelse och fått ett mindre trevligt smeknamn då jag anser att man lika gärna kan röja när saker och ting ända måste plockas fram för att räknas. Jag menar det finns ju ingen anledning att ha lådor med samma saker på tre olika platser.

I dag har jag också varit in en sväng och hjälp till men i morgon blir det en dag hemma och då ska jag skriva. För det har jag inte orkat alls den senaste veckan. Har varit alldeles för trött på kvällarna efter att barnen lagt sig. Istället har jag gått loss med limpistolen jag fick av mannen och ja… jag är nog lite beroende nu 🙂 Man kan ju göra så mycket roliga saker när man har en limpistol 🙂

Just nu är det diadem och hårspännen som jag fastnat för att pyssla med.

Ja jag gick lite bananas men det är ju så roligt 🙂 jag älskar ju både lolita och Steampunk stilarna så det är skoj att få gå all in ibland.
Ett i svart spets <3

En fråga: Är det någon som läser bloggen som har koll på Wattpad? Brukar ni vara inne och läsa? Skriver och lägger upp? Berätta allt ni vet 🙂
Hoppas kunna dela med mig om hur det går med manusen lite senare i veckan 🙂 Just nu biter jag mig i tungan ett tag till.

Kram på er <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.