FörfattarlivHemma hos ossMammalivMin hälsaSkriva RomanceSkrivprocessenUtgivningVår VovveVardag

Inget nytt att rapportera 

Nej, här händer inte så mycket nytt eller spännande just nu. 

Jag snörvlar fortfarande, fryser en hel del och redigerar. 

Japp jag är ordentligt fast i redigeringsträsket och lär inte kravla mig upp ur det än på ett tag.  Men det känns bra. Det känns som att manuset blir tajtare för varje genomgång. Så när vi är klara kommer manuset vara så tajt att det inte behöver spanx för att hålla ihop storyn iaf 🙂 

Nej, nu lite lunch och en promenad med Maya innan det är dags att fortsätta redigera ett tag till. 

Happy friday  <3

Mina ständiga följeslagare och jag 😀

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.