FörfattardrömmarFörfattarlivMediaSkriva RomanceSkrivprocessenUtgivningVardag

Redigera, äta, sova och en fotografering

Mina dagar är inte så värst spännande just nu tyvärr. Redigera, äta, sova och sen börjar det om igen. Tog en paus över julafton och annandagen men annars så har jag suttit varje ledig stund jag haft. Nu är jag snart klar. 40 sidor kvar.

Kämpa Christina, kämpa!

I morgon är tanken att det ska gå iväg till redaktören igen. En sista gång innan det skickas till förlaget och sedan får vi se vad som händer 🙂 Spännande är det i alla fall.

Nu känns det riktigt bra med texten. Vi har lyckats att reda ut de saker som vi båda kände inte fungerade riktigt helt 100% och så har vi tvistat till det en extra gång på slutet 🙂 Det gav verkligen manuset ett lyft och jag tror att läsarna kommer att uppskatta det. Jag hoppas det i alla fall.

I förmiddags tog jag en paus från redigeringen för att ha en liten fotografering med mannen. Jag behöver ju ha ett författarfoto, som inte är en selfie 🙂 och tills jag har tid att ta mig iväg till en riktig fotograf så ställde han upp och tog några bilder. Några av dem blev helt okej och användbara som tur va 🙂

Detta är min favorit från dagens fotografering med mannen som fotograf <3 Klänningen fyndade jag på rean och den är från Lindex. Fina diademet med kronan är från H&M.

Hur går det för er andra där ute? Har ni skrivit under julen och mellandagarna eller har ni tagit det lugnt och kanske läst en massa istället?

Kram kram

Dela detta inlägg

2 kommentarer

  1. Jättefin bild! 🙂 Själv har jag inte gjort många knop under jul, inte ens rört manuset, men nu känner jag att det börjar klia i fingrarna igen 🙂

    1. Tack <3
      Visst är det härligt när man riktigt längtar efter att få skriva 🙂 Tror att vi alla behöver en paus då och då för att hitta tillbaka till den där längtan, när det kliar i fingrarna igen.
      Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.