FamiljenFörfattarlivHemma hos ossMammalivPersonligtSkriva RomanceSkrivprocessenVår VovveVardag

Vad vore februari utan VAB?

Andra dagen som grodan är hemma från skolan. Feber och ont i magen. Hoppas bara att det inte är magsjukan. Den klarar vi oss bra utan. Men det skulle ju vara så typiskt om vi åkte på det eftersom J åker till USA på söndag och blir borta en vecka. 

Idag hänger vi i soffan och myser. Grodan spelar tv-spel och jag har påbörjat genomläsningen av Brutna små Regler.  Varvar det med att läsa Saras manus igen. Ett riktigt bra manus som jag verkligen hoppas kommer att bli bok. 

Vad gör ni denna fredag? 

Soffhäng med Grodan och Maya!

Dela detta inlägg

2 kommentarer

  1. Jag har jobbat en del med Romanceportalens twitterkonto och skrivit ett nytt inlägg till bloggen. Annars har inte ett dyft av det som borde ha gjorts blivit gjort – jag tror att diskbänken snart kommer att efterlysa mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.