FörfattarlivHemma hos ossInspirationPersonligtSkriva RomanceSkrivprocessenUtgivningVardag

Uppdatering HS

Idag har jag fått se omslaget till boken och det är sååååå fint 🙂 

Jag älskar det. 

Kan inte vänta tills jag får visa det för er. 

Att få det mejlet var verkligen vad jag behövde just nu då jag hamnat i en liten svacka med skrivandet. Det var som att luften gick ur mig och jag har inte haft någon motivation alls till att ta tag i manuset till tvåan efter att jag skickade iväg Hemligheter små för att sättas. Men nu, efter att ha sett det otroligt fina omslaget, så är lusten och motivationen tillbaka.  Nu kör vi igen! 

Dela detta inlägg

1 kommentar

  1. Ibland kan det vara så enkelt att processen i hjärnan inte är färdig.Och ens undermedvetna – som vet mer än man själv – vet att om man går vidare innan alla tankar och idéer är vederbörligen sorterade, slutar det med att man sitter där med en ostrukturerad röra och har målat in sig i ett hörn det tar veckor att kämpa sig ut ur.

    Härligt med ditt omslag, ser fram mot att få se det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.