Christina TipsarFörfattarlivInspirationMediaRomanceSkriva RomanceVardag

P4 Sjuhärad

Redo att prata Romance och skrivande i P4 Sjuhärad 🙂

Har precis kommit hem efter att ha varit in en sväng till stan där jag hade en inbokad träff med Karin Bolin Derne, programledare för Förmiddagar i P4 Sjuhärad. Jag var nämligen inbjuden att vara med i radioprogrammet för att prata romance och skrivande.

Frågorna jag fick var de typiska frågorna som man alltid får när det gäller romance men när vi var klara verkade det som att programledarna var lite sugna på att testa läsa en romance bok i alla fall 🙂

Det går att lyssna på programmet i efterhand och ni hittar det här —->

 

Dela detta inlägg

4 kommentarer

  1. Tyckte det var både superintressant och rätt fördomsförstörande att intervjua dig och lära mig så mycket om romance. Blev sugen på att läsa på riktigt! En kollega tyckte det var så intressant att hon körde fel väg när hon körde bilen och lyssnade på dig. 🙂 Tack för idag!

    1. Åhh vad roligt! Du får hojta till om du vill ha tips på fler böcker 🙂 Det var så roligt att få vara med och prata med er om romance och krossa lite fördomar om genren 🙂 Vi får hoppas att fler nu vågar sig på att läsa lite romance i sommar 🙂
      Kram och tack för att jag fick komma <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.