Christina TipsarFörfattarlivInspirationRomanceRomance relaterade sakerSkriva RomanceSkrivprocessenVardag

Det flyter på

Hej finisar <3

Fick tillbaka Brutna små regler från redaktören i torsdags och nu sitter äntligen allting på plats. En otroligt skön känsla kan jag lova. Nu lägger jag fokus på att se till så att meningsbyggnader, orden de använder, miljöbeskrivningar, känslor osv. ska vara spot on. Så att de lyfter texten ytterligare ett snäpp. Jag ska leta upprepningar och ställen där jag beskriver istället för att gestalta. Ni vet. Små pill 🙂

Det känns faktiskt roligt att få sätta tänderna i manuset igen. Jag gillar det verkligen. Agnes är en utmaning att skriva, då hon är så totalt olik mig som det bara går, men samtidigt är det roligt att få tänja gränserna. Utmana mig själv och tänka: vad skulle Agnes gjort? Oftast blir det något helt galet 🙂

Jag har även bestämt mig för att vara med i NaNoWriMo 🙂 Jag tänkte att va fasiken, jag ger det ett försök. Går det så går det 🙂 Det blir min Stempunk romance som blir mitt projekt under november månad. Det har tålmodigt väntat på sin tur och nu är det dags. Jag har den mesta av storyn klar, nu ska jag bara få ner orden 🙂

Ska ni vara med i NaNoWriMo i år?

Om ni vill lägga till mig som vän, hittar ni mig här: Christina Schiller

Kram på er <3

Dela detta inlägg

2 kommentarer

  1. Nej, jag är inte med. Har aldrig varit det och tror inte heller att jag någonsin kommer att vara det. Min skrivhastighet är alldeles för ojämn. Jag kan kanske åstadkomma 10 – 12 sidor en dag när jag hamnat i skrivflow, en annan dag får jag vara glad om jag fått till ett nytt stycke. Och sedan har vi de där dagarna när jag stirrar på en blank skärm eftersom processen i hjärnan inte är klar än. Det känns som om det bara skulle vara stressande. Lycka till, med såväl redigering som maratonskrivandet.

  2. Hurra vad skönt att det bara är småpill kvar 🙂 Putsa, pusta!

    Jag tycker att NaNoWriMo är ett fantastiskt initiativ 🙂 Men nej jag har inte funderat på att vara med. Främst för att jag måste arbeta på att inte ställa för höga krav på mig själv. Kanske nästa år. Och kanske hälften skulle vara rimligt för mig?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.