FörfattarlivMässor & EventMediaPersonligtRomanceRomance relaterade sakerSkriva RomanceSkrivprocessenUtgivningVardag

Nu händer det grejer

Hej finisar <3

I januari 2018 släpps Hemligheter små i Danmark. Den kommer att heta Små hemmeligheder och omslaget är detsamma som i Sverige 🙂

Fina omslaget i Danmark <3

Eftersom den ges ut som inbunden i Danmark så blir det ju ett skyddsomslag och på det finns det ju flikar där man kan ha ett författarporträtt 🙂 Så i går mejlade Jenny från förlaget och frågade om jag hade något foto som de kunde använda. Så det blev till att be mannen agera fotograf. Det blev några riktigt bra bilder så nu är de skickade till Jenny så får hon välja. Passade även på att uppdatera bilderna på sidan Press/Kontakt.

Fotograf: Jonas Schiller

Om två veckor (2 december) bär det av till Linköpings stadsbibliotek för att vara med på Bok-och berättarmässan som går av stapeln där. Jag kommer att dela bord med två andra romanförfattare, Sara Dalengren och Sofia Fritzson.
Det ska bli så roligt!
Är ni där så får ni gärna komma och hälsa på oss och prata romance, köpa en bok eller fem 🙂 eller för att prata skrivande eller något annat som intresserar er.

Hur går det med Brutna små regler då, kanske ni undrar?
Jo, tack. Det går hyfsat.
Jag redigerar för fullt här hemma. Så mycket att min mellanslagstangent håller på att ge upp, så när denna omgång är klar får lilla datorn åka in till teknikerna. Jag hoppas bara att det ska gå på garantin.

Kram på er och ha en underbar helg.

Här hemma ska vi ha kalas, för i tisdags fyllde min förstfödde 15 år (vart tog de åren vägen egentligen?) och imorgon fyller jag år 🙂 Tänkte fira detta med en liten tävling på min Fb-sida och på Instagram, så om ni inte följer mig där, gör det och håll utkik lite senare ikväll 🙂

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.