BloggarChristina TipsarFörfattarlivInspirationMediaRomanceSkriva Romance

Nytt utseende

Bloggen har fått sig en makeover 🙂 och är nu en kombinerad hemsida/blogg 🙂

Jag har funderat på att göra denna ändring ett tag men inte riktigt tagit mig tiden att göra det men nu var det alltså dags. Jag tror att det kommer bli jättebra.

Nu finns även möjligheten att via hemsidan boka författarbesök. Något jag ska försöka att satsa mer på att göra under nästa år. Jag gillar ju att prata om mina böcker och mitt skrivande … och om romance såklart, så det känns som att det är dags att ta tag i även detta. Och faktiskt boka in lite framträdanden där jag får prata om dessa saker.

Överlag ska jag trappa upp marknadsföringen och att bygga om hemsidan är ett första steg.

Vad tycker ni om den nya designen?

Dela detta inlägg

4 kommentarer

  1. Det ser snyggt och stilrent och lättöverskådligt ut, Christina. Du har, tror jag, skapat någonting du du utan problem kan kan växa i under de kommande åren – och de kommande böckerna.

  2. En idé skulle kunna vara att ha ditt författarporträtt i lämplig storlek till vänster om namnet och en bild på din senaste/aktuella/kommande bok (också i lämplig storlek) till höger om det. Om du vill försöka skapa en mer ögonfångande version, vill säga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.