Grus i maskineriet

Hej finisar <3

Efter att ha kommit igång bra med skrivandet så hände det som inte fick hända, min rygg gav upp igen. Vaknade i onsdags och kom knappt ur sängen. Vet inte vad jag gjort för att det ska bli så här. Som tur är så strålar det inte ner i benet som det gjorde när disken gått sönder, så jag hoppas att det bara är stelhet som jag kan mjuka upp med sjukgymnastens övningar.

Idag är det redan bättre, så jag fortsätter att köra övningarna och är det inte helt bra tills på måndag så får jag ringa min sjukgymnast och fråga om råd.

Det är ju bra så typiskt, att när det börjar rulla på och man känner att det här kommer jag klara så blir det grus i maskineriet och man tvingas sakta ner. Jag har ändå skrivit lite varje dag men inte alls så mycket som jag hoppats på. Ryggen säger ifrån efter en kvart och sen måste jag vila. Så det är intensivskriv den kvarten kan jag lova 🙂

Hur går det för er andra?

Vet inte omtag sagt det tidigare men på måndag släpps Hemligheter små som pocket 🙂 Så då finns den åter att köpa för den som vill ha ett fysiskt exemplar att ställa i bokhyllan 🙂 Och om en månad är det dags för min lilla två att möta läsarna 🙂 Ska bli så spännande, men också nervöst, att se vad för reaktioner den får 🙂

NI får ha en fortsatt trevlig fredag i solen (det är sol hos mig i alla fall, hoppas att det är det hos er med 🙂 )

Kram <3

Ett svar på “Grus i maskineriet”

  1. Elisabet Nielsen säger:

    Trist att bli hindrad i skrivandet av smärta. Jag vet av egen erfarenhet en del om det, med fot- och knäsmärtor som gjort det omöjligt att sitta mer än fem, tio minuter – på sin höjd en kvart – vid datorn innan smärtan tvingade mig att flytta till fåtöljen eller soffhörnet. Eller sängen. Very frustrerande. Speciellt om man hade idéer i huvudet som man ville ha ned på hårddisken innan man glömde dem.

    Hoppas det löser sig med ryggsmärtorna så du kan skriva som du vill igen.
    Och grattis och lycka till med nya upplagan och nya boken!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.