Låt helgen börja

Nja, kanske inte riktigt än 🙂

Idag hade jag verkligen velat sitta med manuset hela dagen men så blir det tyvärr inte 🙁 Har en fullspäckad dag framför mig och det börjar med ett läkarbesök på sjukhuset om ca 1 timme. Är min halvårskontroll för att jag äter mediciner för högt blodtryck. Vi ska bara gå igenom provresultaten och se så att mitt blodtryck fortfarande ligger bra och att inga mediciner behöver ändras.

Och direkt efter det så blir det att åka till vårdcentralen för att kolla mitt öra igen och se om det blivit någon förbättring. Jag hoppas verkligen det.

Och i eftermiddag/kväll så kommer fyra av Grodans kompisar hit för att ha en Lan-kväll. Så innan dess måste jag röja lite så att det inte ser ut som att en bomb exploderat här hemma 🙂 Vilket ni då kan förstå om ni läser mellan raderna, att det gör.

Förhoppningsvis kan jag krypa ner i mitt sy/skrivrum en stund medan killarna spelar ikväll. De brukar inte göra så mycket väsen av sig och klarar sig för det mesta själva 🙂 Fördelen med att ha stora barn 🙂

Jag behöver också planera lite inför nästa vecka. Då ska jag skriva pressmeddelande och sätta mig och ringa runt och boka in lite signeringar, så har ni några önskemål om vart ni vill att jag ska komma och signera så lämna ett litet meddelande. Har redan fått önskemål på Linköping så det ska jag försöka fixa 🙂

Puss på er och ha en underbar fredag!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.