FörfattarlivInspirationMediaRomanceRomance relaterade sakerSkriva RomanceVardag

Inte kan man vara ledsen när man får läsa detta

Hej finisar <3

Under de senaste dagarna har det börjat trilla in lite recensioner på Brutna små regler och jag är så otroligt glad över hur fint den hittills tagits emot <3

Jag drar helt enkelt slutsatsen att även om jag inte är så bra på att ge intervjuer så kan jag i alla fall skriva 🙂

Och vilken tur att det är så. För skriva är ju det jag vill göra. Hela tiden 🙂

Här kommer några av de fina recensioner som jag fått hittills:

”Brutna små regler är som gjord för att skänka en härlig stunds verklighetsflykt, den är romantisk så det sjunger om det, beroendeframkallande och absolut ljuvlig, LÄS DEN!” – Bloggen Romance på Svenska (hela recensionen finns här)

”Mysig, het och fullständigt beroendeframkallande ❤” – Sara Dalengren, Författare (Goodreads)

”Jag vill ha mer. Det är min känsla efter att jag har läst ut den här pärlan. Jag vill inte lämna Agnes och Marcus. Det gick alldeles för fort att läsa ut #brutnasmåregler. Schillers språk och berättarteknik förmedlar den här berättelsen på ett underbart sätt.” – @mellsageek på Instagram

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.