BöckerChristina TipsarFörfattarlivMediaRomanceRomance relaterade sakerSkriva RomanceSkrivprocessenSociala medierVardag

Boktips på Instagram

Godmorgon finisar <3

Igår kväll sände jag live på Instagram och pratade böcker som inspirerat mig i mitt skrivande och böcker  och författare som jag älskar att läsa. Videon ligger kvar tills ikväll så om ni vill kan ni gå in och kika på den. Kanske får ni tips på några böcker som ni ännu inte läst 🙂

Idag ska jag fortsätta skriva på manus tre. Tyvärr slog en plot ändring ner som en blixt från klar himmel i helgen och nu vet jag inte riktigt om jag ska köra på den eller på ursprungsidén? Jag får nog suga på karamellen ett tag innan jag bestämmer mig. Och jag kan fortfarande fortsätta skriva de stora dragen så jag hindras inte i skrivandet av denna idé som dök upp. Min rädsla för att köra på den nya idén är att det kan bli lite klyschigt och det vill jag inte, samtidigt så skulle det tillföra en hel del konflikter och hinder som blir väldigt naturliga. Som sagt jag får suga på det lite till.

Jag behöver även hinna in till stan en sväng idag. Måste köpa hundmat. Väldigt glamoröst 🙂

Hur är det med er? Vad skriver ni/läser ni just nu?

Kram kram

Dela detta inlägg

1 kommentar

  1. Just nu läser jag om en Mary Balogh, som förhoppningsvis skall bli nästa recenssion. Det är en historisk romance, Indisceet heter den. Det är en äldre bok (från sent 90-tal) som kom i nytryck för något år sedan, efter att ha varit ur tryck i åratal. Jag ligger så efter med recensionsskrivandet, det har varit mycket hälsa och litet ork och ett nytt jobb som slukat det mesta av såväl min tid som orken. Tror att det brukar kallas livet?

    Skriver just nu på en historisk romantisk sak med övernaturliga inslag – min växlingstext som jag brukar ta till när min huvudtext bara står och stampar på fläcken. Har skrotat den ursprungliga prologen, som utspelade sig på medeltiden, till förmån för en som utspelar sig just innan första kapitlet tar sin början. Är riktigt nöjd med den nya prologen. Och det nya första kapitlet.

    Lycka till med din plottändring, hoppas den utvecklar sig så som du önskar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.