Christina TipsarFörfattarframträdanden och såntFörfattarlivMässor & EventRomance relaterade sakerVardag

Signering i morgon

Hej finisar <3

Nu börjar fjärilarna i magen att vakna till liv. I morgon ska jag nämligen signera mina böcker hos Akademibokhandeln Knalleland, Borås. Det är på hemmaplan och antagligen därför som fjärilarna är lite extra stora 🙂

Men det kommer nog gå bra.

Det är i alla fall vad jag intalar mig själv 🙂

Mitt största problem just nu är vad jag ska ha på mig?

Har rotat igenom alla mina kläder och känner att inget fungerar. Så nu har jag gett upp. Kläderna ligger i en hög på sängen och jag ägnar mig åt annat. Som att blogga om hur svårt det är att välja kläder 🙂 Bra va?

Det faller nog på plats i morgon bitti. Hoppas jag. Annars får jag väl gå i trosor och behå. Det vore väl något 🙂

Om någon av er är i närheten så kom förbi och säg hej 🙂 Jag bits inte, jag lovar <3

Kram på er!

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.