FörfattarlivSkriva RomanceSkrivprocessenVardag

Hektisk vecka på ingång

Hej finisar <3

Ja denna vecka kommer att bli ganska hektisk. Jag har två signeringar inbokade, 28 juni på Ica Maxi Karlstad och 30 juni på Ica Maxi Linköping, sedan ska jag lämna in första uppgiften i sommarkursen jag läser vid Linnéuniversitetet och även skriva klart råmanuset till manus 3 🙂 Som pricken över i:et så är mannen iväg på jobb hela veckan så jag är ensam med barnen. Nu är ju de så stora att de mestadels sköter sig själva så jag förväntar mig inte att behöva göra några större ingripanden där. Kanske medla lite ibland 🙂 Och laga mat.

Efter denna vecka ska jag ta lite semester. Jag ska ”bara” skriva manus 4 och plugga 🙂 Familjen har också önskningar om att åka till Frankrike, mer precist Paris och Fontainebleau, och vem är jag att säga nej till det 😀 Så det ska vi försöka göra under juli.

Vad har ni för planer i sommar?

Jag ska även försöka ta mig igenom alla härliga böcker som ligger i min ”att läsa”-hög. Har flera böcker som fått vänta alldeles för länge på att bli lästa.

Kram på er <3

Dela detta inlägg

4 kommentarer

 1. Jag tänker göra ännu ett försök att skriva en novell, den här gången till Lovereads novelltävling om nästa års alla hjärtans dags-novell. Fast mitt track record för novelltävlingar är ju dessvärre inte det bästa. Förra årets försök att skriva en romancenovell i en tävling resulterade i ”novellen som exploderade” och blev ännu ett oväntat och oplanerat romanprojekt. Så vi får väl se om det går den här gången.

  Sedan skall jag försöka ta tag i mitt huvudskrivprojekt. Jag har jobbat mycket med strukturen kring det projektet under våren och försommaren, så det börjar kännas som om jag kanske är redo att ta försöka göra någonting av det nu.

  1. Jag tror inte ens att jag kommer göra ett försök till att skriva en novell till den tävlingen 🙂 Jag kan verkligen inte skriva noveller. Korta romaner, ja men inte noveller 🙂 Men jag önskar dig stort lycka till och hoppas att din novell inte exploderar igen 🙂
   Kram

 2. Pga skrivkurs i höst som kommer ta all min tid vill jag försöka skriva så mycket som möjligt på mitt manus i sommar. Tror inte jag kommer orka det vid sidan av en massa skrivuppgifter som inte är relaterade till mitt personliga skrivande… 😉 Utöver det blir det poolbygge (tänker mig att maken kan bygga så tittar jag på och skriver, avklädda män har ju en tendens att vara bra inspiration för romanceskrivande!) och en del jobb då jag sparar semesterdagar till en längre resa i vinter. Hoppas på fortsatt fint väder!

  1. Roligt med skrivkurs 🙂 Vilken är det du ska läsa?
   Jag skulle nog inte heller hinna med att skriva på mina egna projekt jämsides med skoluppgifter i skrivande. Det skulle nog bli lite väl mastigt så jag hoppas att du får en massa skrivande gjort i sommar på ditt egna skrivprojekt!
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.