BöckerChristina TipsarFörfattarlivMässorResearchSkriva RomanceSkrivprocessenUtgivningVardag

Äntligen

Hej finisar <3

Jag kan äntligen meddela att jag skickat in manuset till tredje del i serien till förlaget. Hurra för mig!

Det här manuset har verkligen varit det kämpigaste av dem att skriva. Jag vet faktiskt inte exakt varför men varje scen har verkligen varit en kamp. Och det beror inte på att jag inte vetat vad som ska hända, vad konflikten är eller vad karaktärernas drivkrafter är. Det har varit något annat. Kanske att tvivlet och osäkerheten varit större denna gång. Det är tredje och avslutande delen (om just detta gäng karaktärer, jag har planer på tre böcker till som utspelar sig i Forsberga) och jag vill verkligen ge dem ett värdigt avslut. Samtidigt så vill jag visa att jag utvecklats som författare och höja denna bok ännu ett snäpp. Jag tror att detta kan ha hämmat mig lite när jag skrivit.

Men nu är manuset i alla fall hos förlaget och det är bara att vänta och se vad de tycker.

Fram tills dess att jag får feedback på manuset så ska jag läsa (min att läsa hög har växt lavinartat den sista tiden), förbereda mig inför Bokmässan i Göteborg (som det ser ut nu kommer jag att vara där tor-lörd) och skriva på manus 4 (ett fristående manus som utspelar sig i Borås).

Och självklart ladda inför redigeringen och göra en hel del research. Bl.a. hoppas jag kunna boka in en resa till Stockholm och Kungliga Operan 🙂 Mer kan jag inte säga. Inte just nu i alla fall 🙂

Hur har ni det då?

Hur går det med skrivandet? Läsandet? Några bra böcker att tipsa om som jag kan lägga till i min allt för stora att läsa hög?

Ska ni till Bokmässan i år?

Kram på er!!

Vad jag lyssnar på just nu 🙂
Vad jag läser just nu 🙂

Dela detta inlägg

1 kommentar

  1. Heja vad glad jag blir! 🙂 Bokmässan blir det för mig också, åker dit på lördagen. Återstår att se om det är maken som följer med (han hatar när det är mycket folk) eller om jag istället tar med mig mamma. 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.