365 dagar till nästa födelsedag

Hej finisar <3

Idag är ingen vanlig dag för idag är faktiskt min födelsedag 🙂 37 år blir jag idag, men helt ärligt så känner jag mig inte en dag över 28 😉

Då vi hade kalas igår för mig och äldsta sonen så kommer denna dag att bli ganska lugn. Precis som jag vill ha det. Faktum är att jag just nu sitter i vår nya mysiga soffa i min pyjamas och bara chillar. Ska dock strax ta mig till gymmet för att träna en stund. Gäller att starta detta år som 37 på ett bra sätt 🙂 I eftermiddag blir det ett skrivpass och sedan blir det en lugn middag med familjen ikväll.

Supergoda kanelbullar och cupcakes som jag bakade i fredags till kalset. Glutenfria förstås 🙂
Fina presenter som jag fått 🙂 Ska bli spännande att testa värmespolarna 🙂

Jag har funderat en del på året som ligger framför mig. På vad jag skulle kunna åstadkomma på dessa 365 dagar och jag har beslutat mig för att stätta upp mål som jag vill nå innan min nästa födelsedag. Det är både stora och små saker. Saker gällande skrivandet, personliga saker, min hälsa och livet i allmänhet. Jag menar, dessa 365 dagar kommer ju ändå passera så varför inte försöka göra det bästa av var och en av dem och se vad jag kan åstadkomma på ett år om jag verkligen lägger manken till?

Därför tänker jag skapa en ny kategori här på bloggen som heter Christinas 365 dagar där jag kommer att samla alla blogginlägg som på något sätt rör mina mål jag satt upp för det kommande året. Även bloggen i allmänhet kommer att få en liten ny inriktning, från att nu handlat i stort sett bara om skrivande så kommer jag att börja blogga om (nästan) allt i mitt liv 🙂 Allt som händer runtomkring mig under det kommande året. Skrivandet, träning, vardag, med-och motgångar.
Och jag hoppas att ni som nu följer denna blogg och läser för att ni vill läsa om skrivande och författarlivet inte kommer att bli allt för förskräckta och sluta läsa när innehållet kommer att blandas upp med lite andra saker utan jag hoppas att ni stannar kvar! För dessa andra saker hör ju också till mitt författarliv på ett sätt.

Ett utav målen jag satt upp är att blogga minst en gång varje dag under dessa 365 dagar. Ska bli spännande att se om jag kommer att klara av det, men gud vad roligt det ska bli att försöka 🙂 och det blir också ett sätt att skaka liv i denna bloggen igen som tyvärr hamnat allt för långt ner på prioriteringslistan.

Då kör vi väl då!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.